Neem contact op met buitenavonturen!

ROOTS survival trainingen, zomerkamp en BSO

Neem contact op met ROOTS

Het makkelijkst zijn wij te bereiken per mail via info@buitenavonturen.nl. Mocht u toch liever telefonisch contact hebben dan kunt u ons bereiken op 06-34159273. Bij geen gehoor bellen wij zo snel mogelijk terug.

Contact
Locatie Tumult
Kerkplein 28
1391 GK Abcoude

Ruud Witte
T. 06-34159273
E. info@buitenavonturen.nl

Bekijk de video!

Aanmelden voor de ROOTS nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van ROOTS zijn buitenavonturen? Geef je op voor de nieuwsbrief!

Werken voor ROOTS

Bekijk onze video

ROOTS Buitenavonturen BSO zoekt Pedagogisch Outdoor Instructeur 

Altijd al willen werken als outdoor pedagogisch instructeur voor een buiten BSO waar je dagelijks buiten bent om te ravotten en te spelen met kinderen van 4 tot 12 jaar. En waar jij als outdoor instructeur de kinderen wat kan bijbrengen. Als dat is waar jij ’s ochtends graag je bed voor uitkomt. Maak dan samen met jouw collega’s het verschil voor de kinderen en moeder natuur! Heb je nog geen ervaring of diploma’s maar sta je wel te springen, download de functieomschrijving.

 

ROOTS Buitenavonturen BSO zoekt een Assisitent Outdoor Instructeur

 

Altijd al willen werken als outdoor instructeur voor een Outdoor organisatie waar je dagelijks buiten bent om te ravotten en te spelen met kinderen van 4 tot 12 jaar. En waar jij als outdoor instructeur de kinderen wat kan bijbrengen. Als dat is waar jij ’s ochtends graag je bed voor uitkomt, maak dan samen met jouw collega’s het verschil voor de kinderen en ‘Moeder Natuur’! Heb je nog geen ervaring of diploma’s maar sta je wel te springen, lees dan ook verder!

Wat vinden jullie van ROOTS?