Survivaltraining op locatie

Educatieve survivaltrainingen in stadsparken voor na of tijdens schooltijd.

01. Wat doen we?

De jeugd leert naast survival-technieken ook maatschappelijke waarden.

Ze leren het belang van samenwerken, respect hebben voor elkaar, doorzettingsvermogen te ontwikkelen en ook hun grenzen te bewaken en te verleggen.

Daarnaast leren ze, dat het belangrijk is, om te kunnen overleven, goed te zorgen voor alle levende organismen op ‘Moeder Aarde’. Tijdens de survival-trainingen worden de ‘kids’ klaargestoomd tot ware survivalaars. Zo leren ze (basis)survival-technieken, hun zintuigen goed te gebruiken, hun omgeving goed kennen, te werken in het seizoen.

Bekijk de video!

02. Hoe doen we dat?

We zetten een basiskamp op en vanuit dat kamp worden de trainingen gegeven. Het hele jaar door, elk seizoen. Weer of geen weer!

Wij bieden maatwerk!
Afhankelijk van de vraag, bieden wij een reeks trainingen aan. Maar we gaan voor minimaal één seizoen voor de volledige belevenis. De frequentie stemmen wij graag samen af.

Scholen ontlasten wij graag door de hele klas of een halve klas mee naar buiten te nemen. De kinderen werken aan hun weerstand door zich flink in te spannen, terwijl de leraren juist even op adem kunnen komen.

03. Voor wie?

Wij organiseren verschillende activiteiten, zoals ‘archery attack’, ‘survival-run’, ‘survival-training’, ‘oriëntatie-run’, vlotten bouwen. Daarnaast kunnen de kinderen van alles knutselen en maken zoals, insectenhotels, speren, katapulten, pijl en bogen, vogelnestjes, verf maken uit de natuur en noem zo maar op.

04. Meer weten?

Leuk! Wij komen graag langs om te vertellen over de inhoud van onze trainingen. Wij hebben een tof programma met leuke activiteiten, die ook nog eens bijdragen aan het verbeteren van de biodiversiteit in het park.

Contact
Email: info@buitenavonturen.nl
Tel: 0634159273

Wat vinden jullie van ROOTS?